ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Με έδρα την Αθήνα και χτίζοντας πάνω στην πολυετή μας εμπειρία στην αγορά των διαδικτυακών εφαρμογών, η 2ΝΕΤ προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες web που κυμαίνονται από δημιουργία ιστοσελίδας και κατασκευή eshop, μέχρι την ανάπτυξη σύνθετων εφαρμογών πάσης φύσεως για όλους τους κλάδους των επιχειρήσεων.

Είμαστε βραβευμένοι & περήφανοι για τις επιτυχίες των πελατών μας, μέσα από συνεργασίες με κορυφαία brands & νεοσύστατες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν όλα όσα χρειάζεται μια επιτυχημένη online παρουσία: από την κατασκευή ιστοσελίδας, ηλεκτρονικών καταστημάτων και e-portals, online διαφήμιση και βελτιστοποίηση ιστοσελίδων (SEO), εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου και εφαρμογές για φορητές συσκευές (iOS, Android apps) μέχρι ενέργειες marketing & κατασκευή πλατφορμών διαγωνισμών.

Είμαστε χαρούμενοι όταν παρέχουμε μία ολοκληρωμένη υπηρεσία, ωστόσο, δεν θεωρούμε αυτό ώς επίτευγμα της αποστολής μας, παρά μόνο την αρχή μιας μακροχρόνιας & θετικής συνεργασίας.

  • PHP
  • HTML5
  • CSS3
  • REACT
  • WORDPRESS
  • OPENCART
  • MAGENTO
  • CUSTOM CMS
ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ

Χρησιμοποιούμε σχέδια υψηλής ποιότητας για τον ιστότοπό σας, ώστε να είναι όμορφος, απλός και καθαρός, και να τραβάει την προσοχή του επισκέπτη. Επιπλέον, τα έργα μας έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους χρήστες τον πλήρη έλεγχο, και να είναι ταυτόχρονα φιλικά προς τη χρήση.

Ταχύτητα, χρηστικότητα, λειτουργικότητα:

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο μας σαν μια ευκαιρία για να γίνουμε καλύτεροι. Υλοποιούμε πρωτότυπες ιδέες, ώστε να διαφοροποιούνται και να αναδεικνύονται τα μηνύματα των πελατών μας, με τον ιδανικότερο τρόπο.

Αυξημένη αξιοπιστία:

Δίνουμε στον πελάτη μας την βεβαιότητα πως θα βρισκόμαστε δίπλα του όποτε το χρειαστεί για την παροχή άμεσης λύσης στα όποια προβλήματα μπορεί να δημιουργηθούν. Εμείς σαν συνεργάτες παρέχουμε κάθε φορά την αναγκαία υποστήριξη και μέσω αυτής της σχέσης χτίζεται ένα κλίμα εμπιστοσύνης και άριστης συνεργασίας.

Καινοτόμες υπηρεσίες και Προϊόντα:

Διαθέτουμε στους πελάτες μας τις πλέον καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά έτσι ώστε να επιτύχουμε την μέγιστη αποδοτικότητα.

Συνεπής εξυπηρέτηση:

Στόχος μας είναι η συνεπής παρουσία μας απέναντι στις ανάγκες των πελατών μας και η άμεση ανταπόκριση στις επιπλέον ανάγκες που προκύπτουν από την εξέλιξη των υπηρεσιών καθώς και των αναγκών του.

Φιλικότητα προς τον χρήστη:

Τελικός σκοπός μας είναι να παρέχουμε λύσεις οι οποίες εκτός από απλές και φιλικές θα είναι και εύκολα διαχειρίσιμες από τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.

RESPONSIVE DESIGN
Φιλικός προς τις φορητές συσκευές σχεδιασμός σύμφωνα με τα μοντέρνα πρότυπα UI / UX.
PROACTIVE MONITORING
Οι εφαρμογές και οι servers μας παρακολουθούνται για την απόδοση και την διαθεσιμότητά τους 24/7 για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη λειτουργία στις ιστοσελίδες και τα eshop των πελατών μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ DOCUMENTATION
Παρέχεται εκτενές documentation και εκπαίδευση για την πλήρη διαχείριση του site ή του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς τους ίδιους για καθημερινές αλλαγές και προσθήκες χωρίς καθόλου χρήση κώδικα.
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στα αιτήματα υποστήριξης για τους πελάτες με ενεργό πακέτο support.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Μιλήστε μας για το project σας με τους παρακάτω τρόπους
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καλέστε μας στο 6977441421
ΕΜAIL
Στείλτε μας email στο info@2net.gr
MESSENGER
Επικοινωνία μέσω Messenger