Προσφορά
κατασκευής eshop
από 1150 €

Είτε έχετε μία φυσική παρουσία στον χώρο του λιανικού εμπορίου και θέλετε να πουλήσετε τα προϊόντα σας online, είτε ξεκινάτε τώρα με το εμπόριο μέσω Διαδικτύου, χρειάζεστε μία φερέγγυα και ολοκληρωμένη λύση για κατασκευή eshop, εύκολη στην εκμάθηση και τη χρήση, φιλική προς τους πελάτες σας και προσαρμοσμένη στις δικές σας ανάγκες.

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος σε γλώσσα προγραμματισμού PHP και στις κορυφαίες και καταξιωμένες πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου WooCommerce, Opencart και Magento, οι οποίες συμβαδίζουν με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις. Έτσι, το eshop σας θα έχει ελάχιστο κόστος συντήρησης και θα είναι πάντα τεχνικά ενημερωμένο, χωρίς κάποια ενέργεια εκ μέρους σας.

 

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η προσφορά για τη δημιουργία eshop που σας προτείνουμε περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, καλάθι αγορών και λειτουργία σύνδεσης με όλες τις πιστωτικές κάρτες, όπως και επιπρόσθετους δημοφιλείς τρόπους πληρωμής (Paypal, τραπεζική κατάθεση, αντικαταβολή), διάφορες επιλογές αποστολής και αυτόματο υπολογισμό των εξόδων μεταφοράς, και πολλές άλλες λειτουργίες. Παρέχουμε επίσης την υποδομή για προαιρετικη σύνδεση με γνωστές ελληνικές ιστοσελίδες σύγκρισης τιμών όπως το Skroutz, Bestprice (λόγω της ιδιαιτερότητας της κάθε αγοράς, ολοκληρωμένη σύνδεση παρέχεται με έξτρα κόστος ανά κατηγορία εμπόρου, προϊόντων κλπ). Αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε όλα τα αρχικά κείμενα με τις περιγραφές και τις φωτογραφίες 10 προϊόντων σας και να σας παραδώσουμε το eshop σας έτοιμο, ουσιαστικά με το κλειδί στο χέρι!

Εννοείται ότι σας παρέχουμε τη δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς τους ίδιους, για αλλαγές και προσθήκες στο ηλεκτρονικό κατάστημά σας, όπως προσθήκη ή διαγραφή προϊόντων, ενημέρωση τιμών, ενημέρωση κειμένων κ.λπ. Στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και η αρχική εκπαίδευσή σας για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματός σας.

Τέλος, είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε όποιες ερωτήσεις προκύψουν από την πλευρά σας, και με μεγάλη μας χαρά σας υποστηρίζουμε ακόμα και μετά την παράδοση του έργου.

Αναλυτικά, η οικονομική προσφορά μας για την κατασκευή ιστοσελίδας με τα δικά σας προϊόντα περιλαμβάνει τα εξής:

 • Απεριόριστο αριθμό προϊόντων με φωτογραφίες, τιμές και απόθεμα.
 • Δυνατότητα φιλτραρίσματος των προϊόντων του καταστήματος με προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας κριτήρια αγοράς όπως τιμή, χρώμα, μέγεθος κλπ.
 • Περιβάλλον διαχείρισης λογαριασμού για εγγεγραμμένους χρήστες και παρακολούθηση του ιστορικού παραγγελιών τους.
 • Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης πελατών, προϊόντων, αποθήκης, παραγγελιών, πληρωμών, εξόδων αποστολής, ΦΠΑ.
 • Πλαίσια κινούμενων γραφικών και πλαίσια πληροφοριών (animated banner, info blocks) στην αρχική σελίδα για ξεχωριστή προβολή της εκάστοτε νέας συλλογής προϊόντων και των διαθέσιμων προσφορών.
 • One Page Checkout και δυνατότητα αγοράς χωρίς εγγραφή (guest checkout).
 • Δυνατότητα δημιουργίας και εμφάνισης προσφορών από τον διαχειριστή.
 • Newsletter module: Δυνατότητα εγγραφής σε newsletter.
 • Sales Coupons: Δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικών κουπονιών.
 • SEO Friendly Pages με δυνατότητα παραμετροποίησης.
 • Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας Google Analytics 24 ώρες / 365 μέρες.
 • Livechat: δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας με τους πελάτες σας.
 • Πλατφόρμα eCommerce: WooCommerce (επικοινωνήστε μαζί μας αν επιθυμείτε αντίστοιχη πρόταση σε Opencart ή Magento M2)

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας στείλετε μήνυμα, ή καλέστε μας στο 6977 441421 για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μία εξατομικευμένη προσφορά δημιουργίας eshop.

RESPONSIVE DESIGN
Φιλικός προς τις φορητές συσκευές σχεδιασμός σύμφωνα με τα μοντέρνα πρότυπα UI / UX.
PROACTIVE MONITORING
Οι εφαρμογές και οι servers μας παρακολουθούνται για την απόδοση και την διαθεσιμότητά τους 24/7 για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη λειτουργία στις ιστοσελίδες και τα eshop των πελατών μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ DOCUMENTATION
Παρέχεται εκτενές documentation και εκπαίδευση για την πλήρη διαχείριση του site ή του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς τους ίδιους για καθημερινές αλλαγές και προσθήκες χωρίς καθόλου χρήση κώδικα.
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στα αιτήματα υποστήριξης για τους πελάτες με ενεργό πακέτο support.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Μιλήστε μας για το project σας με τους παρακάτω τρόπους
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καλέστε μας στο 6977441421
ΕΜAIL
Στείλτε μας email στο info@2net.gr
MESSENGER
Επικοινωνία μέσω Messenger