Προσφορά
κατασκευή ιστοσελίδας
μόνο με 800 €

Προσφέρουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες σχεδίασης και κατασκευή ιστοσελίδας δίνοντας ιδιαίτερο βάρος στην δομή και στον τρόπο παρουσίασης των πληροφοριών. Δημιουργούμε site φιλικά προς τους πελάτες σας και προσαρμοσμένες στις δικές σας ανάγκες.

Εξασφαλίζουμε ότι η εμπειρία του χρήστη της ιστοσελίδας σας, θα είναι η καλύτερη δυνατή, με την χρήση βέλτιστων τεχνικών σχεδιασμού. Χρησιμοποιώντας όλα τα διαθέσιμα μετρήσιμα εργαλεία, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε τη δραστηριότητα που δημιουργείται και την ανταπόκριση του κοινού ακόμη και μετά την ολοκλήρωση του έργου, αξιολογώντας τα αποτελέσματα του έργου.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ

Η προσφορά δημιουργία ιστοσελίδας που σας προτείνουμε περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, responsive σχεδιασμό για να είναι φιλική προς τα κινητά και τα tablet, slider εικόνων και gallery φωτογραφιών καθώς και λειτουργία σύνδεσης με όλα τα social media όπως Facebook, Instagram, Twitter, Youtube κ.λπ. καθώς και πολλές άλλες λειτουργίες.

Αναλαμβάνουμε να προσθέσουμε όλα τα αρχικά κείμενα με τις περιγραφές και τις φωτογραφίες σας και να σας παραδώσουμε την ιστοσελίδα σας έτοιμη, ουσιαστικά με το κλειδί στο χέρι!

Εννοείται ότι σας παρέχουμε τη δυνατότητα πλήρους διαχείρισης του site από εσάς τους ίδιους, για αλλαγές και προσθήκες, όπως προσθήκη ή διαγραφή σελίδων και φωτογραφιών, ενημέρωση κειμένων κ.λπ. Στην προσφορά μας περιλαμβάνεται και η αρχική εκπαίδευσή σας για τη χρήση της ιστοσελίδας σας.

Τέλος, είμαστε διαθέσιμοι να απαντήσουμε όποιες ερωτήσεις προκύψουν από την πλευρά σας, και με μεγάλη μας χαρά σας υποστηρίζουμε ακόμα και μετά την παράδοση του έργου.

Αναλυτικά, η οικονομική προσφορά μας για την κατασκευή ιστοσελίδας περιλαμβάνει τα εξής:

 • Απεριόριστο αριθμό σελίδων με φωτογραφίες, κείμενα κλπ.
 • Responsive σχεδιασμό (Έκδοση για κινητά/tablet)
 • Slider εικόνων
 • Gallery φωτογραφιών
 • Πλαίσια κινούμενων γραφικών και πλαίσια πληροφοριών (animated banner, info blocks) στην αρχική σελίδα για ξεχωριστή προβολή της εκάστοτε πληροφορίας και των διαθέσιμων προσφορών.
 • Φόρμα επικοινωνίας σε e-mail
 • Δυνατότητα δημιουργίας και εμφάνισης σελίδων και περιεχομένου από τον διαχειριστή.
 • Newsletter module: Δυνατότητα εγγραφής σε newsletter.
 • Διαδραστική διεύθυνση σε χάρτη με Google Maps API.
 • SEO Friendly Pages με δυνατότητα παραμετροποίησης.
 • Στατιστικά επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας Google Analytics 24 ώρες / 365 μέρες.
 • Livechat: δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας με τους πελάτες σας.
 • Πλατφόρμα CMS: WordPress

Χρησιμοποιείστε τη φόρμα για να μας στείλετε μήνυμα, ή καλέστε μας στο 6977 441421 για άμεση τηλεφωνική επικοινωνία, ώστε να συζητήσουμε για τις ανάγκες σας και να σας κάνουμε μία εξατομικευμένη προσφορά για δημιουργία ιστοσελίδας.

RESPONSIVE DESIGN
Φιλικός προς τις φορητές συσκευές σχεδιασμός σύμφωνα με τα μοντέρνα πρότυπα UI / UX.
PROACTIVE MONITORING
Οι εφαρμογές και οι servers μας παρακολουθούνται για την απόδοση και την διαθεσιμότητά τους 24/7 για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη λειτουργία στις ιστοσελίδες και τα eshop των πελατών μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ DOCUMENTATION
Παρέχεται εκτενές documentation και εκπαίδευση για την πλήρη διαχείριση του site ή του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς τους ίδιους για καθημερινές αλλαγές και προσθήκες χωρίς καθόλου χρήση κώδικα.
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στα αιτήματα υποστήριξης για τους πελάτες με ενεργό πακέτο support.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Μιλήστε μας για το project σας με τους παρακάτω τρόπους
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καλέστε μας στο 6977441421
ΕΜAIL
Στείλτε μας email στο info@2net.gr
MESSENGER
Επικοινωνία μέσω Messenger