ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Κατασκευή ιστοσελίδων χρησιμοποιώντας τις τελευταίες τεχνολογίες υλοποίησης.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ESHOP
Εξειδικευμένες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου σε WooCommerce, Opencart και Magento.
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΚΙΝΗΤΩΝ
Ανάπτυξη εφαρμογών για Android & iOS συσκευές.
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ
Φιλοξενία ιστοσελίδας, άμεση τεχνική υποστήριξη και προστασία από hackers.
DIGITAL MARKETING & SEO
Προσαρμοσμένες στρατηγικές SEO που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους σας. Διαχείριση social media, Facebook ads και PPC καμπάνιες Google .

ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπορούμε επίσης να υποστηρίξουμε όλα τα ζητήματα διαχείρισης της ιστοσελίδας ή της εφαρμογής σας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να δημιουργήσουμε μαζί ένα προσαρμοσμένο σχέδιο υποστήριξης που σας ταιριάζει.

WEB CONSULTING
Σας βοηθάμε να «στήσετε» σωστά την ιστοσελίδα σας για την αποτελεσματική διαφήμιση της επιχείρησής σας και την αύξηση των εσόδων της από τις δραστηριότητες της στο Διαδίκτυο.
SEO
Προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες απαιτήσεις προώθησης ιστοσελίδας, ακολουθούμε μια ολιστική προσέγγιση στο SEO εστιάζοντας κυρίως στην αύξηση της οργανικής κίνησης των ιστοσελίδων των πελατών μας.
NEWSLETTER MARKETING
Συντάσσουμε και αποστέλλουμε έξυπνα Newsletters που προβάλλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας με εύκολο, γρήγορο και οικονομικό τρόπο, σεβόμενοι το GDPR και τις προτιμήσεις του κοινού σας.
HOSTING
Πακέτα φιλοξενίας ιστοσελίδας και eshop σε ταχύτατους dedicated ή VPS cloud servers με enterprise level server firewall και προστασία κατά των hackers και πολλαπλά αντίγραφα ασφαλείας.
RESPONSIVE DESIGN
Φιλικός προς τις φορητές συσκευές σχεδιασμός σύμφωνα με τα μοντέρνα πρότυπα UI / UX.
PROACTIVE MONITORING
Οι εφαρμογές και οι servers μας παρακολουθούνται για την απόδοση και την διαθεσιμότητά τους 24/7 για να εξασφαλίσουν απρόσκοπτη λειτουργία στις ιστοσελίδες και τα eshop των πελατών μας.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ DOCUMENTATION
Παρέχεται εκτενές documentation και εκπαίδευση για την πλήρη διαχείριση του site ή του ηλεκτρονικού καταστήματος από εσάς τους ίδιους για καθημερινές αλλαγές και προσθήκες χωρίς καθόλου χρήση κώδικα.
ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ
Παρέχουμε άμεση εξυπηρέτηση στα αιτήματα υποστήριξης για τους πελάτες με ενεργό πακέτο support.
Επικοινωνήστε μαζί μας
Μιλήστε μας για το project σας με τους παρακάτω τρόπους
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
Καλέστε μας στο 6977441421
ΕΜAIL
Στείλτε μας email στο info@2net.gr
MESSENGER
Επικοινωνία μέσω Messenger